torstai 2. joulukuuta 2010

Tilda luistimet

Kursiivi Illalla lähdin ystäväni luo mukanani kassillinen tilkkuja ja valmiiksi maalattuja luistimien teriä. Ystäväni Orvokki ilahtui projektista ja niinpä tehtailimme 5 luistinta yhteisvoimin.
Niin se viides on esillä tuolla toisessa blogissani unelmahuvila.blogspot.com sekun kuuluu osana Prinsessa huoneen sisustusta.

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniita on - edelleen kateellisena prinsessahuoneestasi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista !
Sama "vika" täällä. En ole minäkään kaljaa juonut, eikä edes limsa maistu. Joten olen toisten armoilla noiden klipsujen kanssa.

Ihanat nämä sinun luistimesi :)

Iibu Biibu kirjoitti...

Pieni Lintu: Älä kadehdi, vaan unelmoi omasta. Tiedätkö unelmilla ja haaveilla on tapana toteutua ja itse parhaiten voit edesauttaa niiden toteutumisessa. Minulle on opetettu olemaan kadehtimatta mitään ja iloitsemaan mukana myös toisten onnistumisista/ saavutuksista sekä tekemään töitä saavuttaakseni haaveeni.
Pienestä pitäen olen polkenut jalkaa ja huutanut " MÄ HALUUN TON " ja jos äiti ja isä ei suostuneet ostamaan, otin yhteyttä kummitätiin ja setään ym muihin sukulaisiin , kolehti pystyyn ja pian sain ostaa esim. haluamani punaiset nahkasaappaat olessani 6v Sitkeyttä vaan niin haaveet ja unelmat toteutuvat.
Anneli: niin laitoinkin vähän hassun kommentin kun kerroin itsestäni sinne sun blogiin, mutta oikeesti olen nyt sanonut työkavereille ym että klipsut talteen ja voi olla että saan pussillisen usealta pyhien jälkeen , joten toiveita sen suhteen.
Kiitos kehuista luistinten suhteen, nyt ostettu lisää teriä ja kankaita joten projektit jatkukoon
terkuin Biibu

Merja kirjoitti...

ihania!taitava oot :P