sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Yhden illan pipo

http://typyp.ajatukseni.net/2008/11/11/jacques-cousteau-pipo/
Tein Pipon Jaanabellan sivuilta löytämäni linkin ohjeilla. Lanka 7-.veljestä ja tarkoitus oli tehdä miehelle pipo 140 silmukkaan aloituksessa. Tässä Jaron päässä pipo josta tuli aika suuri, minulle hyvä lötkö pipona. Joten seuraava lähteekin sitten 120 silmukkaa, tilauksiakin jo tullut kun saa tuon koon kohdalleen.

5 kommenttia:

Jaanabella kirjoitti...

Eikös ollutkin helppo ja kiva pipon ohje ; )
Pojalle kaksi pipoa neulottuna,itselle pitäis vielä neuloa...vaan kun en tiedä minkä värisen tekisin ; ))

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pipo. Mulla on sama ohje, samasta blogista ollut printattuna jo syksystä asti, mutta sen pidemmälle en sitten olekkaan päässyt. Taidankin ryhtyä tuumasta toimeen :)
Yhdessä illassa en varmaankaan saa sitä neulottua....pari iltaa menee ainakin.

t. Kirkkonummen ystävä

Iibu Biibu kirjoitti...

Jaanabella, värivaihtoehtoina ehdotan valkoista tai sinistä :)
Kirkkonummen ystävä luo nyt vaan silmukat ja aloittaa pipon, eihän tämä mikään maratonikilpailu ole. Valmista ei tule jos vaan printtailee ohjeita, ne ei poikien päitä lämmitä, joten tuumasta toimeen.
terkuin Biibu

Annika kirjoitti...

vitsit miten kiva, mäkin kattelin jaanabellan blogia ja tarvii lähteä puikko ostoksille 60 cm pyöröt on ihan liian pitkät eikä sukkapuikot pysy noin kauan mun käsissä !

Iibu Biibu kirjoitti...

Annika, tosiaan helppous on siinä kun kutoo melkein loppuunasti pyöröpuikoilla. Tosi mukava käsityö ottaa mukaan, automatkallakin sujuu mainiosti. Tietty silloin kun itse ei aja :O
Kirkkonummi Hohoi ! onko silmukat luotu ?